Pga graviditet tar jag inte emot fler bokningar av bröllop sommaren 2024.

Bröllop


Tillsammans skapar vi er bästa dagAtt ha genuina bilder som man kan återuppleva den stora genom är något som alla bör investera i. Att dokumentera det äkta och naturliga är det viktigaste för mig. Jag vill fånga era känslor, era nära och kära och detaljer som sammanfattar just er dag. Fina uppstyrda bilder i all ära, men jag ser gärna att alla stunder fångas, de äkta, så som det faktiskt är på riktigt.


Jag har ordnat 3 olika fotopaket som finns att välja mellan, allt för att ni ska få det som passar er. Anpassningar kan självklart göras, hojta till via ett meddelande så löser vi det.Pga graviditet tar jag inte emot fler bokningar av bröllop sommaren 2024.

Priser för säsongen 2024

Allt och lite till


12 timmar

23 000 kr


I det här paketet fotograferar jag i 12 sammanhängande timmar. Jag är med från förberedelser fram tills att dansskorna åker på.


 • 12 timmar sammanhängande fotografering
 • Planeringsmöte
 • Bildleverans i onlinegalleri
 • 25st bilder 10x15cm som levereras i en fin box

Det lilla extra


8 timmar

18 000 kr


I det här paketet fotograferar jag i 8 sammanhängande timmar. Jag rekommenderar från förberedelser fram tills golden hour.


 • 8 timmar sammanhängande fotografering
 • Planeringsmöte
 • Bildleverans i onlinegalleri
 • 25st bilder 10x15cm som levereras i en fin box


Alldeles lagom


3 timmar

12 000 kr


I det här paketet fotograferar jag i 3 sammanhängande timmar. Under denna tid hinns det med porträtt, vigsel och gratulationer.


 • 3 timmar sammanhängande fotografering
 • Planeringsmöte
 • Bildleverans i onlinegalleri


Processen


Hur går det till?

01.


Bokningsförfrågan


Skicka iväg en bokningsförfrågan med lite information om er själva och hur ni tänkt gifta er. Om jag är ledig ert datum så preliminärbokar jag det.

02.


Samtal + bokning


Vi ses över en fika eller videosamtal och lär känna varandra lite bättre. Vi pratar även om hur er dag kommer se ut, förväntningar mm. Om vi klickar skickar jag iväg ett avtal som ni får godkänna och bokningsfaktura (15% av det totala beloppet). När bokningsfakturan är betalad, då är datumet erat.

03.


Planeringsmöte


Någon månad eller vecka före den stora dagen ses vi på ett planeringsmöte. Vi går igenom er dag och planerar för att det ska gå så smidigt som möjligt med bland annat fotograferingstillfällen och logistik. Jag kommer även dela ett dokument med er där vi skriver ner körschema, kontaktuppgifter mm.

04.


Den stora dagen


Den stora dagen är här och det är dags för er att njuta. Ta vara på stunden helt enkelt. Jag dokumenterar er dag med de små och stora stunderna som ni sedan kan kolla tillbaka på, år efter år.

Bokningsförfrågan

Vanliga frågor

Vad ingår när vi bokar dig?

Hos mig ingår alltid, förutom själva fotograferingen, följande:
- Planeringsmöte
- Personligt webbgalleri

I mina två största paket, Det lilla extra och Allt och lite till, ingår 25st små bilder 10x15cm som levereras i en fin box.

Resekostnader och eventuellt boende är inkluderat.

Om vi vill att du stannar längre än bokat?

Jag stannar gärna längre! Jag debiterar då 1600kr/timmen, detta tillkommer på slutfakturan. Jag har möjlighet att stanna max 3 timmar extra utifrån avtalad tid.

Vad händer om det regnar?

Tyvärr kan vi inte styra vädret, hur mycket vi än vill. Om det duggar kan ett stort träd funka alldeles utmärkt som skydd. Annars kan paraply ge väldigt charmiga bilder, om inte annat så ger det en ärlig bild av verkligheten. Alternativt kollar vi upp en plats med tak.

Vad händer om du blir sjuk?

Håller alla tummar och tår för att det inte ska hända. Det har aldrig hänt hittills. Men om jag mot förmodan skulle bli sjuk eller av andra anledningar inte skulle kunna fotografera er dag så hjälper jag er i största mån att hitta en ersättare. Jag har en hel del bekanta som arbetar som fotografer.

Kan vi ändra i paketen?

Absolut! Ni kan skräddarsy och lägga till timmar efter just era behov.

Redigeras bilderna?

Redigering av bilder är något jag lägger ner mycket tid på. Jag redigerar alla bilder i både färg och svartvit. Svartvit är tidlöst och passar oavsett sammanhang. Det som görs är ändring av ljus, färg, kontrast mm. Tung retusch på bilderna görs inte.

Golden hour

Golden hour är den perfekta tiden att fota några ytterligare porträttbilder. Ljuset är mjukare och ger en fin känsla till bilderna.
OBS! Bildernas känsla kan variera beroende på väder.